Former for hvepsebo

Husk! Vi fjerner alle former for hvepsebo.

Billedresultat for jordhvepseJordhvepse:

Der findes 7 forskellige slags gedehamse i Danmark, et af dem er en jordhveps. Et jordhvepsebo kan i mange tilfælde være meget farligt. Det kan være svært at få øje på, hvilket kan skabe risiko for at børn og voksne kan komme til at træde på eller ved boet, og få hvepsene til at angribe. Jordhvepse er ofte 30-50 cm nede i jorden, så vi bruger specialt udstyr som er beregnet til at fjerne jordhvepse med. Jordhvepsen bruger ofte forladte huler andre dyr har lavet, og derfor er de ikke altid lige til at spotte.

Hvepsebo i mur/alm. frithængende hvepsebo

Dette er den mest hyppige set hveps, og den ses ofte i mure eller isolering. Det er vigtigt at man ikke bare lukker hullet ved f.eks. en muråbning til, da hvepsene altid vil finde sig en anden vej ud. Dette ender med at skabe endnu mere skade på huset. Vi har specielt udstyr beregnet til at dræbe hvepseboet, uden at lave nogen form for skade på huset.

Træhvepse:

Træhvepse har et ry for at være mere aggressive end andre former for gedehamsen. Det er svært at se størrelsen på et træhvepsebo, så det kan derfor være farligt at bekæmpe uden specielt udstyr og beklædning.